31 juli 2019

School’s Cool helpt je op weg!

Bericht

Kom je er even alleen niet uit met je schoolwerk en kan je wel een duwtje in de rug gebruiken? Wil jij je zoon of dochter dolgraag helpen met school, maar weet je niet hoe? School’s cool biedt kinderen en jongeren een steuntje in de rug op school en bij de soms lastige, dingen die dan kunnen spelen. Een zorgvuldig gekozen mentor (vrijwilliger) ondersteunt jou of jouw kind heel graag bij lastige schoolopdrachten en leermomenten. Als het goed met je gaat en jij je goed voelt, gaat het bijna ook altijd goed op school. School’s Cool Berg en Dal is er om leerlingen vanaf 11 jaar te begeleiden met onder andere: De overstap van de basisschool naar de middelbare school.;Het plannen van de schooltaken; De school en de taal in Nederland, voor statushouders. Neem vooral contact op als je denkt dat School’s Cool wat voor jouw zoon of dochter is en /of als je meer informatie wilt. We helpen je graag! Mail of bel gerust naar: fleur.buijs@fortwelzijn.nl of bel naar 0612427154.