29 juni 2019

Feest der Kampioenen gemeente Berg en Dal

Een aantal van de kampioenen uit de gemeente Berg en Dal

Vrijdagavond was het “Feest der kampioenen” in de gemeente Berg en Dal. Het feest werd gehouden op het Dorpsplein bij het gemeentehuis in Groesbeek. Daar werden door wethouder Annelies Visser aan 25 jeugdige kampioenen, groepen of individuelen, van het seizoen 2018-2019 uit de gemeente Berg en Dal medailles uitgereikt. Dit jaar waren er beduidend minder dan vorig jaar terwijl er toch heel veel voetbalelftallen en ander groepen dit afgelopen seizoen kampioen geworden zijn.  Het pauze-optreden werd verzorgd door De fietsclub Juliana uit Millingen aan de Rijn. Na afloop was er nog een loterij, waar de kampioenen VVV-bonnen of bonnen voor een ijsje konden winnen, terwijl alle winnaars een kwartetspel van de gemeente Berg en Dal kregen. Als hoofdprijs waren er een paar voetbalschoenen en handschoenen van keer Jasper Cillissen. Na afsloop werd er nog een groepsfoto gemaakt, maar helaas waren toen al veel “kampioenen” vertrokken. Tijdens het feest der Kampioenen waren de tafels rijkelijk gevuld met fruit voor iedereen. Na afloop kreeg iedereen ijsje. zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3.