26 juni 2019

KBO Ooij bezoekt de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest

Dagreis KBO Ooij naar Luttelgeest

De KBO Ooij (Katholieke Belangenvereniging senioren 50+) hield woensdag 26 juni met 61 leden haar jaarlijkse uitstapje en bezocht de Orchideeënhoeve in Luttelgeest in de Noord-Oostpolder. waar voorafgaand aan het bezoek, genoten werd van koffie met gebak. Nadat een ieder op  “eigen kracht” het prachtige complex voor een deel had bekeken volgde een luch in het restaurantgedeelte van de Orchideeën Hoeve, gevolgd door een voorstelling in het theater in dit “tropisch Paradijs”. Daarna kon men verder met het bezoeken van de diverse afdelingen, waaronder de Flamingo’s, de Vlindertuin enz. Het was de moeite waard, een prachtig “Paradijs”.  In de loop van de middag ging men daarna weer per luxe touringcar van de fa. Thoonen uit Nijmegen op weg naar Hoenderlo. Daar eindigde de dag met een uitgebreid diner in restaurant De Ruggestee. Terug in Ooij werd iedereen verrast met een mooie orchidee.  zie de foto’s deel 1;  deel 2;  deel 3;  deel 4