8 juni 2019

Hub Hellenbrand uit Beek overleden.

Hub Hellenbrand.

Ons bereikte het droevige bericht dat op 4 juni, op 74 jarige leeftijd, Hub Hellenbrand uit Beek is overleden. Hub was in werkzame leven medewerker op het gemeentehuis in Beek-Ubbergen, waar we regelmatig contact hadden. De laatste jaren ging zijn gezondheid helaas achteruit en woonde hij al enige tijd in woonzorgcentrum Nijevelt te Nijmegen waar hij liefdevol verzorgd werd. Wij wensen zijn vrouw Trees, hun kinderen en kleinkinderen alsmede de rest van de familie en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. De Eucharistieviering zal plaats vinden op woensdag 12 juni om 14.00 uur in de Grote Bartholomaeuskerk te Beek, waarna hij begeleid wordt naar de achter de kerk gelegen begraafplaats. Correspondentieadres: Coöperatie DELA, t.a.v. de fam. Hellenbrand, Staddijk 130 , 6537TW Nijmegen.