8 juni 2019

Evenement voor startende ondernemers

Op dinsdag 25 juni organiseert de gemeente Berg en Dal een bijeenkomst voor startende ondernemers uit de gemeente. Tijdens dit Startersevent helpen we starters op weg met 4 informatieve workshops. Daarnaast lanceert wethouder Irma van de Scheur de wedstrijd Bedrijvig Berg en Dal zoekt slimme starters. Met deze wedstrijd kunnen 5 slimme starters ieder € 5.000,- winnen. Prof. Harry Hummels neemt de deelnemers tijdens het evenement op inspirerende wijze mee naar de wereld van innovaties en startups. Locatie: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, Groesbeek.
Datum: 25 juni van 15.00 tot 19.00 uur.
Ervaren ondernemers zijn ook van harte welkom om hun ervaringen te delen. Het programma staat hieronder.

Programma
 Inloop: 15.00 – 15.30 uur
 Opening 15.30 uur door wethouder Irma van de Scheur
 Presentatie prof. Harry Hummels
 4 Workshops: 1. Zorgtoerisme en -innovatie, 2. Streekproducten, gezonde voeding,
3. Duurzaamheid, circulaire economie, 4. Arbeidsparticipatie, sociaal ondernemen
 Borrel met hapjes: 18.00 – 19.00 uur
De 4 workshops sluiten aan bij lokale economische thema’s die veel groeipotentie hebben. Deze thema’s komen ook terug bij de selectiecriteria van de wedstrijd.
Bedrijvig Berg en Dal
Het Startersevenement is onderdeel van Bedrijvig Berg en Dal. Hierbij werkt de gemeente samen met ondernemers en andere partners aan versterking en vernieuwing van de lokale economie.
Aanmelden
Ondernemers kunnen zich tot en met 18 juni aanmelden voor het evenement door te mailen naar slimmestarters@bergendal.nl. Hierbij moeten ze aangeven wat hun eerste en tweede voorkeur is voor de workshops. Meer informatie: www.bergendal.nl/slimmestarters