7 juni 2019

Feestelijke Open dag MOK in Millingen aan de Rijn.

Open dag MOK

Donderdagmiddag was er een feestelijke open dag van het MOK (Millingen Ontmoet Kreatief) in de St. Martinusschool te Millingen aan de Rijn. De middag was toegankelijk voor iedereen in en uit de buurt van Millingen die graag anderen wil ontmoeten, activiteiten wil ondernemen en iets wil betekenen voor Millingen. Er was muziek en er werd geknutseld en gepraat. Het is een ruimte waar van alles mogelijk is op maatschappelijk gebied. Op dit moment zijn er al enkele activiteiten, zoals een inloop, maar andere ideeën zijn welkom.  Zie de foto’s

Afgelopen donderdag, 6 juni, was er een open dag in de MOK in Millingen aan de Rijn. Tussen 15.00-18.00 uur konden belangstellenden binnen lopen om meer informatie te krijgen over de MOK. De Mok is een WMO-ruimte in de Martinusschool, een ‘huiskamer’ waar inwoners van Millingen elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten ontplooien. Er zijn al inloop mogelijkheden maar er is nog veel meer mogelijk!

Tijdens de middag was er een voorproefje van de mogelijkheden. Er werd muziek gemaakt en gezongen en dat sluit mooi aan bij de inwoner die graag samen muziek wil maken. Er werd geverfd aan een collage waardoor het idee van een knutselclub in de zomerperiode naar voren kwam. Een inwoonster van Millingen zou graag aan de slag met patchwork en wil dit ook graag leren aan anderen. Mooie voorbeelden van hoe mensen samen gebruik kunnen maken van de ruimte. Natuurlijk zijn er een paar regels en randvoorwaarden, maar als dit uw interesse heeft gewekt neem dan contact op met MOK@fortewelzijn.nl of Manon Hofmans via manon.hofmans@fortewelzijn.nl.