31 mei 2019

SVO/VVLK JO-17 speelde kampioenswedstrijd tegen BVC JO-17.

Kampioenselftal

Afgelopen zondag stond de kampioenswedstrijd van SVO/VVLK JO-17 op het programma, op een zon overgoten sportpark De Duffelt in Leuth werd BVC JO-17 ontvangen. Na een tweetal “finales” tegen medeconcurrenten Woezik (6-0 winst) en Ewijk (2-6 winst) moesten de jongens vandaag de klus klaren tegen BVC. Na een wat zenuwachtige eerste helft, kwam de wedstrijd in de tweede helft pas echt op gang. Na een mooie combinatie ronde Lars Vink knap af. De eerste goal kwam als een bevrijding voor de continue aanvallende thuisploeg. Voetballend kwam SVO/VVLK steeds beter in zijn spel. Na een werkelijk schitterende solo van Kris van Daal, tekende hij de twee nul op het score bord. Daarmee was de weerstand van de gasten grotendeels gebroken. Vervolgens liep de thuisploeg via goals van Lars Vink (schitterende lob over de Beekse goalie) een geplaatst schot van Mike Salari en eveneens een geplaatst schot van Siem Hoogma uit naar een mooie 5-0 overwinning en het binnenhalen van het kampioenschap in de 2de klasse. Na mooie woorden van voorzitter Geert Keukens gingen de jongens zowel in Leuth als in Ooij rond op de platte wagen. Volgende week spelen we nog een afsluitende wedstrijd tegen Victoria waarbij enkel een ongeslagen reeks nog op het spel zal staan. Tekst: Marco Willems. Zie de foto’s van Dick Braam