31 mei 2019

11e Smartlappenfestival “Tranendal tussen de Heuvels” Groesbeek

Groesbeek. Tranendal tussen de Heuvels.

Ook dit jaar op Hemelvaartsdag, vond in het centrum van Groesbeek  het Smartlappenfestival “Tranendal tussen de Heuvels” plaats. De opening vond om 12.00 uur plaats op het Dorpsplein, waar de andere koren door het organiserende koor “Ocharm” werden toegezongen. Op diverse locaties was er muziek. De  16 koren kwam van heinde en verre en trokken allemaal veel toehoorders. Veel belangstelling was er ook voor  de Kèls, die een vaste plek hadden bij Le Monde. Ook was er de Zuidmolenbraderie, waar veel bezoekers op af kwamen. Het weer werkte dit jaar geweldig mee. Het was een mooie, deels zonnige dag, waardoor extra veel bezoekers naar het centrum van Groesbeek gekomen waren. zie de foto’s deel 1;  deel 2deel 3

Zie de YouTubefilmpjes van Herman Leensen. deel 1;  deel 2 (4); deel 3 (8); deel 4(9)