18 mei 2019

album release van Marieke van Ruitenbeek

Ter plaatse werd een schilderij gemaakt van het optreden.

De album release van Marieke van Ruitenbeek vrijdagavond in het Kulturhus te Beek was “Ongelofelijk Fantastisch”! Na haar introductie voor een volle zaal,  zong Marieke eerst met de kinderen van de basisschool de Biezenkamp, met het schoolkoor “de Biezenklank”,waarna er een optreden volgde met “haar band”. Ze werd veelal begeleid door Collin Hoeve, die haar tevens het afgelopen 1 1/2 jaar geassisteerd heeft bij het maken van haar album. Dorien van den Tol maakte ter plaatse een schilderij van het optreden. De avond werd afgesloten met muziek van BoerenMaasjazz. Het album kan men voor 15Euro kopen via het contactformulier op www.mariekevanruitenbeek.nl.   zie de foto’s  deel 1;  deel 2