14 april 2019

Opening Brouwerij Biberius in Groesbeek

Ruud Mulders in zijn brouwerij spreekt met de bezoekers.

Op zondag 14 april 2019 opende Brouwerij Biberius, zonder verdere officiële handelingen haar brouwerij op het terrein van, en in samenwerking met het “Balkon van Groesbeek”, haar brouwerij. Na een jaar, dat in het teken stond van vergunningen, klussen, brouwinstallatie samenstellen en proefdraaien waren Ruud Mulders en zijn zonen Luuk en Bart er klaar voor. Tijdens de opening werden de gasten verrast met vier van de speciaal bieren, welke ter plaatse gedronken konden worden. Dit zal in de toekomst zo blijven omdat de daar gebrouwen bieren geserveerd zullen worden op “het Balkon van Groesbeek”, de bed and breakfast en het pompoenenbedrijf van de familie Poelen, met prachtig uitzicht, aan de Derde Baan in Groesbeek. zie de foto’s