11 april 2019

Kids en Koffie, Kulturhus Beek

Ouders ontmoeten ouders en kinderen spelen.Vanaf 8 mei is er elke woensdagochtend van 8.30-10.30 uur “Kids en Koffie”. In de voormalige brasserie ruimte van het Kulturhus te Beek. De ochtend is bedoeld voor (groot)ouders en oppassen met (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. In de vakanties zijn ook oudere kinderen welkom. Ouders kunnen elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen terwijl de kinderen spelen met het speelgoed wat aanwezig is. Gezellige, maar ook leerzame bijeenkomsten en activiteiten voor én door ouders samen met hun kinderen. Ook zal regelmatig een thema besproken worden met een deskundige, waarbij tevens de gelegenheid is om vragen te stellen. Daarnaast worden regelmatig leuke gasten uitgenodigd, zoals de ‘Voorleesvisite’, ‘Muziek op schoot’ en ‘kinder-ehbo’. De eerste keer starten we met “muziek op schoot”.Koffie en thee zijn te koop voor 1 euro. Loop gerust eens binnen!