3 april 2019

DE HAZENKAMP GYMSPORTS VERWELKOMT 2000e LID

2000e lid Hazenkamp Gymsports

De Hazenkamp Gymsports, de turn- en gymsportvereniging van Nijmegen en omstreken, heeft haar 2000e lid mogen verwelkomen. Hiermee is de sportclub de grootste vereniging in de regio Nijmegen.  Het 2000e lid is  Maïmouna Bah.  Zij komt uit Neerbosch-Oost en sport in de nieuwe sporthal SportQube Nijmegen aan de Rosa de Limastraat.  Maïmounah  ontving een bijzonder turnpakje als cadeau en bovendien krijgt haar klas van basisschool Hidaya een uur gratis springles aangeboden in SportQube. zie de foto’s.

Bijzondere groei sinds verhuizing
Merijn  Berendsen, voorzitter van De Hazenkamp Gymsports, noemt het verwelkomen van het 2000e lid een belangrijke mijlpaal. “Na de verhuizing naar de nieuwe sportaccommodatie SportQube, maakt de vereniging een enorme groei door. Ruim een jaar geleden verwelkomden we ons 1500e lid. Dat we in zo’n korte tijd 500 nieuwe leden bij hebben gekregen is heel bijzonder. Vanuit diverse sportstimuleringsprojecten zoals Sportimpuls en Sjors Sportief krijgen kinderen de mogelijkheid om actief sporten uit te proberen. Het is geweldig dat veel van deze kinderen blijven sporten en zo een gezonde basis voor de toekomst leggen. Deze projecten bieden daarnaast ook actief hulp aan kinderen uit gezinnen met lage inkomens samen met Stichting Leergeld, zodat alle kinderen de mogelijkheid krijgen om te sporten. Ook vanuit de diverse wijkzalen en omliggende dorpen zien we dat gymsports steeds groter wordt door het groeiend aanbod aan diverse lessen.”

Uitgebreide sportmogelijkheden
De Hazenkamp Gymsports biedt veel mogelijkheden tot sporten voor jong en oud. Zo zijn er diverse groepen en dagen waarop de allerkleinsten tijdens Peuter- en Kleutergym veilig kunnen leren bewegen. Maar ook de (iets) ouderen kunnen volop blijven bewegen tijdens diverse lessen, zoals Pilatus, Yoga en 50+ gym. Naast het reguliere lidmaatschap, kan er ook gebruik worden gemaakt van “rittenkaarten” van 10 lessen. Ook het huren van zalen behoort tot de mogelijkheden. Zo kunnen kinderen sportfeestjes vieren en zijn er speciale mogelijkheden voor scholen om de basis van trampolinespringen, turnen of free runnen te leren aan hun leerlingen.

Meer informatie over de lessen bij De Hazenkamp Gymsports: www.hazenkamp.nl