13 maart 2019

Knutselen en meedoen met Palmzondag voor Beek, Ooij en Leuth

Kapelaan Rudo Franken met palmpaasstok.

Over een paar weken is het Pasen (21 april). Een week eerder is het Palmpasen. Dan vieren we dat Jezus op een ezel Jeruzalem binnen reed. Mensen zwaaiden naar hem met palmtakken en wilden dat hij hun koning zou worden. Een paar dagen later zou men hem gevangen­nemen en zou hij sterven op het kruis. Maar met Pasen is hij weer levend geworden. Voor kinderen is Palmpasen een speciale dag. Want je mag je eigen palmpaasstok maken. En met je palmpaasstok mag je meelopen in de tocht op Palmzondag en een speciaal lied zingen. Op zaterdag 13 april 10.00-11.30 u gaan we op de pastorie in Ooij (Kerkdijk) zo’n palmpaasstok maken. We zullen dan ook dat speciale lied gaan leren. Aanmelden kan bij kapelaan Rudo Franken, rfrankenpr@hotmail.com / 06-46193591. Graag voor 10 april. Ook hulpouders zijn van harte welkom.

Op Palmzondag 14 april zullen we dan met de palmpaasstok in de tocht meetrekken en dit Palmpasen lied zingen. De viering is in de kerk van Ooij om 9.30 uur. Ook jij bent van harte welkom, Rudo Franken, kapelaan