27 februari 2019

Oranjestichting Leuth is een feit!

Oranjestichting Leuth


Oranjestichting Leuth is een feit! De voorbereidingen voor Koningsdag in Leuth zijn in volle gang!! Dit jaar is er een nieuwe groep vrijwilligers opgestaan, vorig jaar hebben ze meegedraaid met het oude comité. “Oranjestichting Leuth” is sinds kort officieel! Met dank aan een subsidie van de gemeente Berg en Dal is de stichting opgericht met als doel om Koningsdag in de komende jaren in Leuth met elkaar te kunnen blijven vieren. Er kan alvast bekend gemaakt worden dat op zaterdag 27 april Koningsdag wordt gestart met een tocht met versierde fietsen. Deze start om 10.00 uur vanaf het kerkplein.
Aansluitend worden er allemaal leuke activiteiten georganiseerd op de sportvelden bij VVLK. Van knutselen en schminken tot een heuse stormbaan van 17,5 meter. Alle kinderen uit Leuth zijn van harte welkom! De inschrijflijsten zullen vanaf half april in ‘t Bijenveld  en in de Spar worden opgehangen. Uiteraard zijn ouders, oma’s en opa’s, buren en iedereen die zin heeft in een gezellige Koningsdag van harte welkom. Om er een geslaagde dag van te maken hebben we jullie hulp nodig. In de week van 25 februari tot en met 1 maart komen we langs de Leuthse deuren met een mooie oranje collectebus.

Meer informatie over het programma volgt in de volgende Rozet. Voor vragen kunt u terecht via oranjecomiteleuth@gmail.com of volg ons via facebook Koningsdag Leuth 2019