22 februari 2019

Zilveren KBO spelden voor Mientje Hubbers en Diny Arntz

Onderscheidingen voor Mientje Hubbers en Diny Arntz.

Donderdag vond in dorpshuis de Sprong te Ooij de Algemene Leden Vergadering plaats van de KBO Ooij (de Katholieke Belangenorganisatie voor senioren 55+). 53 leden van de ongeveer 400 leden van deze vereniging gaven acte de presence. Tijdens deze bijeenkomst kregen scheidend bestuurslid Mientje-Hubbers-Peters en het al eerder afgetreden bestuurslid Diny Arntz-Gerbrands door voorzitter Sjef Wieland de zilveren KBO speld van KBO Gelderland opgespeld. Zij kregen deze onderscheiding voor hun grote verdiensten ten behoeve van de afdeling KBO Ooij. Mientje en Diny zijn nu weliswaar gestopt als bestuurslid van KBO Ooij maar ze blijven zich in de toekomst nog inzetten voor de vereniging, waarvoor hulde van de gehele vergadering. zie de foto’s