14 februari 2019

Duurzame Dorpen Tour in Kulturhus Kekerdom

Wil Meertens, werkgroepslid en duurzaam energie-adviseur geeft praktische informatie en tips voor verduurzamen woningen, kleine bedrijven en verenigingen

DuurzaamheidsCafé Berg en Dal organiseerde op 13 februari  in het Kulturhus in Kekerdom een informatieavond over het verduurzamen van je woning. Diverse sprekers kwamen aan het woord en vertelden over hun ervaringen. Het DuurzaamheidsCafé Berg en Dal is een podium voor duurzame initiatieven  voor alle inwoners  en bedrijven van de gemeente Berg en Dal. Er was veel belangstelling voor deze avond. Volgende DuurzaamheidsCafé Berg en Dal: op 22 mei in Berg en Dal, 18 september in Groesbeek of in Millingen a/d Rijn op 13 november. Meld u zich voor het presenteren van nieuwe inwonersinitiatieven nu al  aan via samenduurzaambergendal@gmail.com