3 februari 2019

Overval op woning in Ooij

Woningoverval in Ooij

die hem geslagen en bedreigd hebben. Zaterdagavond omstreeks 23.45 uur kwam er een melding van een overval op een woning aan de Rietvoornstraat te Ooij. Ter plaatse bleek het te gaan om een hoekwoning aan de Koningin Wilhelminastraat/ Rietvoornstraat. De bewoner was tussen 23.00 uur en 23.30 uur overvallen door drie onbekende personen. De drie daders gingen er met een onbekende buit vandoor. Na de overval liep het slachtoffer meteen naar zijn buren. Zij namen contact op met de politie. Diverse eenheden kwamen vervolgens naar de Rietvoornstraat. De overvallers zijn nog niet gepakt, laat de politie weten. Volgens getuigen vluchtte het drietal in een kleine donkerkleurige auto via de Kerkdijk in de richting van Nijmegen. Opvallend was dat het voertuig een ‘brommend geluid’ maakte. De politie is een onderzoek gestart en roept mensen met meer informatie op zich te melden. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844 of anoniem contact opnemen via 0800-7000.