3 februari 2019

Henk Akkerman nieuwe prins van CV de Sokkenummers in Leuth.

Het prinsenkabinet van de Sokkenummers

rHenk Akkeman uit Leuth is zaterdagavond tijdens de pronkzitting van CV de Sokkenummers in Leuth geïnstalleerd als de nieuwe prins van CV de Sokkenummers in Leuth. De (bijna) 50 jarige Henk is metaalbewerker en is getrouwd met Astrid. Zijn beide pages zijn Romy en Xena. Hij wordt verder het komende seizoen vergezeld door zijn adjudanten Gert-Jan en Jerry. Tijdens de pronkzitting werd afscheid genomen van het prinsenpaar Fabian en Anne. De carnavalsprinsen en prinsessen van Millingen aan de Rijn, Ooij, Beek, Berg en Dal en Groesbeek waren allemaal aanwezig en de dag daarvoor geopende zaal de Vriendenkring was mede daardoor goed vol.Er waren optredens van de dansgardes de Sukskus en de Stars. De dames van de leden van de Raad van Elf deden de “Heksendans”er was een optreden van de “Opera Zangers, ’t Kliekske en de Dames en de Raad. De “Dolle Mukke”, winnaars van het Schlagerfestival in Millingen lieten het winnende lied horen. Ook werd de “Grootste Sok 2 2018” bekend gemaakt. Dit is iemand die zich erg verdienstelijk heeft gemaakt voor de Leuthse bevolking. Het werd Hans Janssen , de aannemer uit Leuth, zelf een fervent carnavalsvierder en oud prins uit 1989. Hij was president van 1999 tot 2004 en sponsor van de carnaval. DJ Mike zorgde deze avond voor de muziek. zie de foto’s deel 1; deel 2; deel 3; deel 4