31 januari 2019

Financieel veilig ouder worden in de gemeente Berg en Dal

De ondertekenaars in Groesbeek


Tien organisaties ondertekenden donderdagmorgen in het gemeentehuis van Berg en Dal te Groesbeek het samenwerkingsverband ‘Financieel veilig ouder worden in de gemeente Berg en Dal’. Wethouder Irma van de Scheur ondertekende namens de gemeente. Met de samenwerking willen de organisaties financieel misbruik van ouderen voorkomen en aanpakken. Iedereen die zich zorgen maakt over financieel misbruik van ouderen kan bij de organisaties terecht. Meer informatie op www.financieelveiligouderworden.com . De organisaties die ondertekenden zijn: ZEKER Financiële Zorgverlening, Rabobank, Mostart & Timmermans Notarissen, ZZG Zorggroep, Veilig Thuis Gelderland Zuid, Goedrecht Advocaten, Mentorschap Overijssel Gelderland, Bureau SIM, Zorggroep De Laren / Villa Hamer, gemeente Berg en Dal. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.