30 januari 2019

Vervolg bijeenkomst Dorpsagenda Ooij

Beste inwoners van Ooij, op 15 november 2018 hebben we tijdens de tweede bijeenkomst over de Dorpsagenda Ooij ideeën besproken en gestemd. Uit de stemmingsronde die zowel op de avond zelf als eerder via de kaarten op locatie kon worden ingevuld zijn 3 hoofdonderwerpen door jullie gekozen. De hoofd onderwerpen: Welzijn jongeren, Aankleding dorp en aankleding dorpsplein. Graag nodigen we jullie uit op donderdag 7 februari a.s. om 19.30 uur bij elkaar te komen in Dorpshuis De Sprong om de ideeën van deze 3 onderwerpen verder uit te werken en uiteindelijk onze Dorpsagenda vorm te geven. Deze avond wordt geopend door Wethouder Annelies Visser. We hopen dat veel inwoners zich willen inzetten voor onze eigen Dorpsagenda Ooij. Mocht je je willen inzetten voor een ander idee dan een idee van de 3 hoofdthema’s, mail dan naar dorpsagenda.ooij@gmail.com en meld je aan. Van het proces van de Dorpsagenda Ooij tot nu toe en de uitslag en ideeën is een uitgebreid verslag. Mocht je dit willen inzien, stuur een mail en het wordt naar je verzonden. Wij hopen jullie allen te zien donderdag 7 februari om 19.30uur in Dorpshuis De Sprong . De initiatiefnemers voor de Dorpsagenda Ooij zijn inwoners uit Ooij: Emile Verstege, Joep Arnts en Renata de Vos. Forte Welzijn ondersteunt dit project praktisch en inhoudelijk.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.