18 januari 2019

Twan Teunissen nieuwe boswachter

Twan Teunissen. Boswachter Gelderse Poort e.o

Twan Teunissen, al langere tijd werkzaam in deze omgeving, is de opvolger van Thijmen van Heerde, de boswachter voor o.a. het gebied de Gelderse Poort. Thijmen, die deze functie sinds 1 januari 2016 had en op zijn beurt Gerrit van Scherrenburg opvolgde, gaat zich met andere zaken bezighouden en Twan neemt zijn taken over. Twan was jarenlang presentator van het programma BuitenGewoon bij Omroep Gelderland. Naast zijn werk voor BuitenGewoon werkte hij voor ARK Natuurontwikkeling. Belangstellenden kunnen woensdag 23 januari kennismaken met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer in de gebieden de Bruuk, Gelderse Poort en de Duivelsberg: Twan Teunissen. Ook boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer, zijn tijdens de koffiemiddag aanwezig. De bijeenkomst is van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Landwinkel de Mookerheide, op Landgoed de Mookerheide. Foto komt van Twitter.

2 Responses to Twan Teunissen nieuwe boswachter

  • Heel veel succes Twan! Jij bent de meest geschikte persoon op deze vacature als boswachter voor Gelderse Poort, de Bruuk e. e.o., omdat je het gebied kent als je broekzak. Je weet ook de bezoekers te informeren met je inspirerende verhalen. Je bent levende encyclopedie met je perfecte kennis van flora en fauna. 

  • Hallo Twan! Jij kent ons niet maar wij jou wel een beetje…..Hebben hier in Friesland Buitengewoon ontdekt en kijken nu alle afleveringen terug. Zitten inmiddels in 2013! Genieten er erg van en leren veel. Kijken verder overigens helemaal geen tv…….N.a.v. deze serie waren we j.l. woensdag, donderdag en vrijdag in Erlecom, om zelf de Bruuk en de Millingerwaard te beleven. Fijn om te ervaren dat we de sfeer en al het moois ook herkennen, al zijn we lang niet zo ingewijd als jij. Collega boswachter getroffen met zijn stagiere en effe gebabbeld. Leuk. De man herkende in ons enthousiaste fans van jou en het programma…..hm…..en bood acuut aan om je te bellen. Wij blij, maar…..je nam niet op. Had ons erg leuk geleken om je te ontmoeten, maar ook wel een beetje spannend even zo goed. Erg genoten daar dus, en inmiddels weer terug in het noorden. Genieten nu weer hier van de natuurgebieden om ons heen, maar hebben toch de indruk dat jullie daar veel verder zijn….Komen vast nog eens terug. Hartelijke groet van 2 liefhebbers uit Nij Beets.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.