18 januari 2019

Twan Teunissen nieuwe boswachter

Twan Teunissen. Boswachter Gelderse Poort e.o

Twan Teunissen, al langere tijd werkzaam in deze omgeving, is de opvolger van Thijmen van Heerde, de boswachter voor o.a. het gebied de Gelderse Poort. Thijmen, die deze functie sinds 1 januari 2016 had en op zijn beurt Gerrit van Scherrenburg opvolgde, gaat zich met andere zaken bezighouden en Twan neemt zijn taken over. Twan was jarenlang presentator van het programma BuitenGewoon bij Omroep Gelderland. Naast zijn werk voor BuitenGewoon werkte hij voor ARK Natuurontwikkeling. Belangstellenden kunnen woensdag 23 januari kennismaken met de nieuwe boswachter van Staatsbosbeheer in de gebieden de Bruuk, Gelderse Poort en de Duivelsberg: Twan Teunissen. Ook boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten en Lydie van Santen, boswachter van Staatsbosbeheer, zijn tijdens de koffiemiddag aanwezig. De bijeenkomst is van 15.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in Landwinkel de Mookerheide, op Landgoed de Mookerheide. Foto komt van Twitter.

One Response to Twan Teunissen nieuwe boswachter

  • Heel veel succes Twan! Jij bent de meest geschikte persoon op deze vacature als boswachter voor Gelderse Poort, de Bruuk e. e.o., omdat je het gebied kent als je broekzak. Je weet ook de bezoekers te informeren met je inspirerende verhalen. Je bent levende encyclopedie met je perfecte kennis van flora en fauna. 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.