29 december 2018

Mevrouw Johanna de Bruijn – Ruijs uit Ooij overleden.

Mevrouw Johanna de Bruijn – Ruijs uit Ooij

Mevrouw Johanna de Bruijn – Ruijs uit Ooij is vanmorgen overleden. Ze is in het verpleeghuis Kalorama, waar ze de laatste tijd woonde, rustig ingeslapen met een van haar dochters bij haar. We wensen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, alsmede overige familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. U kunt afscheid nemen op donderdag 3 januari in het uitvaartcentrum van Dela, Staddijk 130 in Nijmegen van 19.30 uur tot 20.15 uur. De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 4 januari om 12.45 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij. Aansluitend vindt om 14.45 uur de crematieplechtigheid plaatst in de aula van crematorium Waalstede in Nijmegen.