30 november 2018

Onderhoud aan de waterleidingen in Ooij.

Van 29 november t/m 7 december verricht Vitens onderhoud aan de waterleidingen in Ooij. We spoelen overdag tussen 8.00 – 16.30 uur de waterleidingen schoon om u ook in de toekomst het beste kraanwater te kunnen leveren. De werkzaamheden kunnen door onvoorziene omstandigheden langer of korter duren dan aangegeven periode. Welke last kunt u hiervan ondervinden? Tijdens de werkzaamheden kan uw waterdruk lager zijn en het water een bruine kleur hebben. Bruin water is niet schadelijk voor uw gezondheid. Welke dag zijn we bij u in de straat/ wijk? We werken van wijk naar wijk. Wilt u weten op welke dag we bij u in de straat/ wijk zijn? – Ga dan naar www.waterstoring.nl 
– Zoek op de juiste melding (plaatsnaam + schoonspoelen leidingen)
– Klik de melding open en vink de volgende optie aan (zie rode pijl in voorbeeld): waterstoring.nl De site met alle actuele storingen en werkzaamheden van uw drinkwaterbedrijf

waterstoring.nl
 
De site met alle actuele storingen en werkzaamheden van uw…