30 november 2018

Onderhoud aan de waterleidingen in Ooij.

Van 29 november t/m 7 december verricht Vitens onderhoud aan de waterleidingen in Ooij. We spoelen overdag tussen 8.00 – 16.30 uur de waterleidingen schoon om u ook in de toekomst het beste kraanwater te kunnen leveren. De werkzaamheden kunnen door onvoorziene omstandigheden langer of korter duren dan aangegeven periode. Welke last kunt u hiervan ondervinden? Tijdens de werkzaamheden kan uw waterdruk lager zijn en het water een bruine kleur hebben. Bruin water is niet schadelijk voor uw gezondheid. Welke dag zijn we bij u in de straat/ wijk? We werken van wijk naar wijk. Wilt u weten op welke dag we bij u in de straat/ wijk zijn? – Ga dan naar www.waterstoring.nl 
– Zoek op de juiste melding (plaatsnaam + schoonspoelen leidingen)
– Klik de melding open en vink de volgende optie aan (zie rode pijl in voorbeeld): waterstoring.nl De site met alle actuele storingen en werkzaamheden van uw drinkwaterbedrijf

waterstoring.nl
 
De site met alle actuele storingen en werkzaamheden van uw…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.