6 november 2018

Nationaal schoolontbijt in Groesbeek

Dinsdagmorgen hebben leerlingen van groep 4 en 5 van basisschool Op de Heuvel uit Groesbeek samen met burgemeester Mark Slinkman ontbeten in de raadszaal van het gemeentehuis. Het is de jaarlijkse week van het Nationaal Schoolontbijt. Tijdens het eten hebben zij gepraat over een gezond ontbijt en een goede start van de dag. Gezond ontbijten is belangrijk, zeker voor kinderen. Om daar de aandacht op te vestigen is er deze week weer het Nationaal Schoolontbijt: zeker een half miljoen kinderen nuttigen op school of in het gemeentehuis een ontbijt. Burgemeester Slinkman benadrukte dat je de dag moet beginnen met een stevig ontbijt. De burgemeester doneerde namens de gemeente 250 euro voor de stichting Kinderpostzegels. Herman Leensen maakte de foto’s. zie de foto’s