3 november 2018

Hennepkwekerij in Groesbeek ontmanteld.

Na een melding trof de politie vrijdag rond 12.00 uur een grote hennepkwekerij aan op de Pannenstraat in Groesbeek. Een medewerker van een energiemaatschappij kwam vrijdagmorgen aan het bureau met de melding dat er op een adres aan de Pannenstraat een bijzondere meting werd geconstateerd. De politie ging ter plaatse en trof een hennepkwekerij aan van ongeveer 300 m2. Er stonden 750 moederplanten en ruim 12.000 stekjes. De politie doet onderzoek en stelt sporen veilig. Daarna is het pand ontruimd. Op het bedrijventerrein heeft een zwarte Volvo v40 gestaan. De politie is op zoek naar deze auto en de bestuurder van deze auto. Heeft u meer informatie, bel dan met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Voor foto’s en meer info verwijzen wij u door naar 112Groesbeek.nl.