11 oktober 2018

Projectkoor Heilig Landstichting zingt ook in 2018 een Allerzielenconcert.

Song of Gratitude. Projectkoor Heilig Landstichting zingt ook in 2018 een Allerzielenconcert. Het is inmiddels bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden: Allerzielen en de bijzondere con­certen van het Projectkoor Heilig Landstichting. Na een gelegenheidsconcert in 2001 ontstond het idee om op projectbasis regelmatig een koor van amateurzangers samen te stellen dat concerten geeft rondom het thema gedenken en herdenken van dierbare overledenen. Onder de professionele en vooral bezielende leiding van Sophia Brink is het mo­ge­lijk gebleken om het publiek volop te laten genieten van een verhalend programma dat, dankzij een bovengemiddeld muzikaal niveau en een doorleefde uit­voerings­wijze door meer dan 90 zangers, ieder jaar weer velen weet te raken. Dat is wat we als koor willen en kunnen doen: ons gedeelde verdriet uitzingen, met elkaar, voor elkaar. Omdat we zingend zoveel meer kunnen zeggen en geven dan in woorden alleen.  Zaterdag 3 november om 15.00 uur in de Corneliuskerk te Beuningen en om 20.00 uur in de Sint Elisabethkerk te Grave. Zondag 4 november om 15.00 uur in de Cenakelkerk te Heilig Landstichting.

 

Namasté, dankbaar voor hen die zijn heengegaan. 

In ons project van dit jaar, ‘Song of Gratitude’, gaan we niet alleen op zoek naar troost en hoop, maar ervaren we al zingend dankbaarheid en res­pect voor al wat onze dierbare overledenen voor ons hebben betekend. Dankbaarheid voor hun lief­de, zorg en warmte, hun hoop, rust en vertrouwen, hun wijs­heid en inzicht.

De koormuziek is zorgvuldig gekozen bij het allerzielenthema en is afkomstig uit zowel religieuze als wereldlijke tradities.

 

U bent van harte welkom:

 

zaterdag 3 november:  Corneliuskerk in Beuningen, 15.00 uur; 

Projectkoor Heilig Landstichting zingt ook in 2018 een Allerzielenconcert. 

Sint Elisabethkerk in Grave, 20.00 uur

 

zondag 4 november:  Cenakelkerk in Heilig Landstichting, 15.00 uur  

De deuren gaan een half uur voor aanvang open.  

Het Projectkoor wordt op orgel begeleid door Tommy van Doorn. Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink.    De toegang is gratis evenals het programmaboekje met daarin alle teksten met speciaal voor deze concerten geschreven vertalingen. Omdat we vanzelfsprekend kosten maken bij het or­ga­niseren van dit project en graag ook in de toekomst onze concerten vrij toegankelijk wil­len houden, wordt na afloop van het concert een bijdrage bijzonder op prijs gesteld.  Song of Gratitude: van harte aanbevolen!