10 oktober 2018

Kennismaken met uw buren uit alle culturen!!

Kent u uw buren al? Kennismaken met uw buren uit alle culturen!! Deel 2 in Kekerdom. Beste mensen uit Kekerdom, Beek, Millingen, Ooij, Leuth en Groesbeek maar natuurlijk ook alle andere belangstellenden. Lees gezellig verder. Zondag 21 oktober a.s. organiseren vrijwilligers in het Kulturhus in Kekerdom (Schoolstraat 7) een gezellige middag voor alle bewoners van Berg en Dal met als thema: Kennismaken met uw buren uit alle culturen! Deel 2! We starten om 13.00 uur met een kopje koffie en uiteraard iets lekkers, om vervolgens een heerlijk stukje te wandelen door Kekerdom. Jawel het Kekerommetje, een beweegroute door het prachtige dorp. Na een pauze in het ’t Haonehart gaan we verder met een gezellige quiz met leuke prijsjes en sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. Wij vinden het leuk als u zelf een hapje maakt en dat meeneemt. We zien u graag zondag 21 oktober! 13.00-17.00uur . Entree gratis. U mag een zelfgemaakt hapje meenemen uit uw eigen cultuur. Voor meer informatie Forte Welzijn: Patty Veldhuis, patty.veldhuis@fortewelzijn.nl 06-83666438. Foto is van de eerste bijeenkomst in april 2018 in dorpshuis de Sprong in Ooij. zie de foto’s van de eerste keer.