8 oktober 2018

Opening en vrijwilligersdag SVO korfbal

Op zondag 30 september openden SVO voetbal en SVO korfbal gezamenlijk het nieuwe competitieseizoen op de Kempkes. Deze dag was de eerste zondag met een thuiswedstrijd voor beide eerste teams dit seizoen. Dat was een mooie gelegenheid om de vrijwilligers en sponsors van onze verenigingen in het zonnetje te zetten, want zonder hun o zo belangrijk inzet kunnen we als club niet bestaan. De dag begon al om 12.00 uur met de korfbalwedstrijd van SVO 1 tegen Skunk 1. Roos Brugman was vandaag pupil van de week en zij mocht deze wedstrijd beginnen.  Na een spannende eerste helft waarin het gelijk op ging en eindigde met een ruststand van 5-5, kwam SVO goed terug en bleek met 10-6 uiteindelijk te sterk voor Skunk. De overwinning na deze goede wedstrijd en het vele publiek langs de kant vormden een geweldige start van deze dag. In de overgang van de korfbal- naar het voetbalwedstrijd was het eerst nog de beurt aan de jeugdleden van beide verenigingen die het onderling tegen elkaar opnamen in de stafworpcup en penalty bokaal. Bij SVO korfbal waren Lieke van Harn en Kim van der Krabben de sterkste in het nemen van de strafworpen en zij gingen dus met de bekers naar huis. Ook onze jonge sporters konden op veel publiek en aanmoediging rekenen, op deze zonnige dag.  Ondertussen was DJ Mike al begonnen aan de muzikale omlijsting van deze dag en wisten de aanwezige vrijwilligers de bar te vinden. Daarna was het tijd voor die andere thuiswedstrijd op het programma; SVO 1 tegen de Overasseltse Boys 1. De 1-5 nederlaag van de heren mocht de pret niet drukken. In een vol en gezellig clubhuis was er voor de vrijwilligers en sponsors een hapje en een drankje, en DJ Mike maakte er ondertussen een geweldig feest van. Het bleef daardoor nog lang druk en gezellig op de Kempkes.  We kijken dan ook terug op een fijne samenwerking met SVO voetbal, én op een zeer geslaagde dag voor alle bezoekers van onze beide clubs!!  Tekst: Monique Koks-Leensen . Foto’s: Dick Braam sr. zie de foto’s