30 september 2018

Spirituele doe- en ervaarbeurs in Fletcher Hotel Berg en Dal

Zondag 30 september werd er weer een spirituele doe- en ervaarbeurs in en rond het Fletcherhotel Erica te Berg en Dal georganiseerd, waar weer heel veel bezoekers op af kwamen. Deze keer stonden er ook standhouders buiten het hotel en werd er een show gehouden met een “vuurspuwer”.  Er heerste weer een prachtige sfeer. Er was een mooie selectie van mediums aanwezig terwijl er gelegenheid was om van massages gebruik te maken. Tevens was er verkoop van kleding, boeken, mineralen, edelstenen, kaartendecks en nog vele andere spirituele artikelen. De gehele dag waren er gratis lezingen. De volgende spirituele Kerstbeurs in Berg en Dal is op 9 december van 11.00 tot 17.00 uur en ook dan is de entree weer gratis. zie de foto’s