10 september 2018

Gemeenteraad en college Berg en Dal maken tocht met draisine

GROESBEEK/KRANENBURG/KLEVE – Leden van het college van burgemeester en wethouders in de gemeente Berg en Dal hebben maandagmiddag 10 september met raadsleden het jaarlijkse ritje met de fietslorrie (draisine) gemaakt. Dat gebeurde samen met de politieke collega’s uit het Duitse Kranenburg en Kleve. De raad en het college uit Berg en Dal vertrokken rond de klok van 17:00 uur met enkele raadsleden uit Kranenburg vanaf het draisinestation in Groesbeek. De rit ging naar Kranenburg, waar de Berg en Dalse, Kranenburgse en Kleefse politici bij elkaar kwamen in Caféhaus Niederrhein voor een hapje en een drankje. De gezamenlijke rit was op uitnodiging van Grenzland Draisine GmbH. Met de draisine kunnen toeristen over de oude spoorlijn tussen Groesbeek en Kleve fietsen. Voor meer informatie en foto’s zie deGroesbeek.nl