21 augustus 2018

Koffie mèt… de laatste zorgen.

Binnenkort is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”. We gaan deze keer in gesprek met iemand die van alles weet rondom de zorg in de laatste levensfase (palliatieve zorg) en het nut van wilsverklaringen. Tijdens deze Koffie met… komen allerlei onderwerpen rondom deze thema’s aan de orde. U bent welkom op maandag 10 september om 19.30 uur welkom in Dorpshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 in Berg en Dal. Het duurt tot 21.00 uur. U kunt ook langskomen op donderdag 13 september om 14.00 in Groesbeek in De Mallemolen, Kloosterstraat 11.  Het duurt dan tot 15.30 uur. De deuren zijn beide keren een half uur voor aanvang geopend. “Koffie met…” is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Maar andere mensen met interesse in het onderwerp zijn ook welkom. Zijn er nog vragen? Laat het ons weten per mail via info@mantelzorgbergendal.nl of bel ons op werkdagen tot 13.00 uur: 085 – 040 60 66. Kijk ook eens op onze website: www.mantelzorgbergendal.nl.