20 augustus 2018

PAP-dag op de Zeelandschehof in Millingen

Op zondag 19 augustus vond op de Zeelandschehof in Millingen aan de Rijn de 17e PAP-dag (Pony, Akker en Paarddag) plaats. Kinderen konden buitenspelen en aan diverse activiteiten deelnemen, terwijl de volwassenen genoten van een hapje en een drankje op het terras. Dat waren onder andere:  Ponyritjes door de Veldruiters verzorgd, schminken, trampolinespringen, de maïsbak voor de kleinsten en een nieuw onderdeel, de Skippybaan, met Johan en Willem als tijdwaarnemers.  Het entreebewijs in de vorm van de hoefijzerkaart was inclusief limonade, snoep en een herinnering voor de prestaties van de verschillende spellen. De Veldruiters verzorgden ook nog presentaties met “voltige rijden”. Spectaculair. Roberto de Pizzabakker was aanwezig met zijn mobiele Pizzawagen.  Het was gezellig druk met ongeveer 500 bezoekers. Herman Leensen maakte de foto’s. Zie de foto’s.