17 augustus 2018

Uitslag en prijsuitreikingToerspel in Ooij.

Woensdagavond was de prijsuitreiking van het Toerspel (Tour de France) in Ooij. De eerste plaats, een fiets, beschikbaar gesteld door Ferdie Wulterkens van Fietsned, werd gewonnen door Geert van Steen. Zijn kleindochter nam de fiets van Ferdie in ontvangst en hoopte dat ze hem zelf mocht houden. Niels de Boer had de tweede prijs en Bas van Steen de derde. zie de foto’s.

Verdere prijswinnaars Gerard de Boer (4) Francien Simons (5), Machiel van Zanten (6), Theo Jeuken (7), Eric Scholten (8), Hans Winkels (9), Winston Vink (10), Geerten Clerkx (11), Mike Verriet (12), Anouk Wijnhoven (13)’Jo Vermeulen (14)’, Ton Toonen (15), B.Verriet (16), Liesbeth Budding (17), Patrick Driessen (18), Jochem Scholten (19). De nra 1 tm 17 hadden een prijs. Wil Brugman had de poedelprijs.