15 augustus 2018

Start Jeugddriedaagse in Ooij

Dinsdagmiddag ging de Jeugddriedaagse Ooij (kindervakantie activiteiten) van start met 116 kinderen op de sportvelden van SVO aan de Rietlanden in Ooij. Nadat de ouders hun “kroost” met bed en al hadden afgeleverd kon Martin de Winkel beginnen met de uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren in de komende drie dagen. Het merendeel van de kinderen blijft deze dagen ook slapen in de 8 legertenten op het voetbalveld. Het thema van deze Jeugddriedaagse is dit jaar het Circus onder de naam PipOoij. Ook de geheel gerenoveerde Pipowagen stond deze keer weer te pronken op het terrein. Met het gewonnen geld van de Don Boscoprijs  werd er een nieuwe keuken, elektra en schilderwerk aangebracht. Na de opening was er een moment voor de groepsfoto’s. zie de foto’s deel 1;  deel 2