14 juli 2018

T-shirt voor Berg en Dalse Vierdaagselopers.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de hal van het gemeentehuis van Berg en Dal, waarvoor alle Vierdaagselopers uit de gemeente waren uitgenodigd, hield burgemeester Mark Slinkman  zijn toespraak, waarbij hij memoreerde, dat er ruim 600 deelnemers uit deze gemeente mee gaan lopen tijdens de komende Vierdaagse ( 20% meer dan vorig jaar) en waarbij hij alle deelnemers een goede Vierdaagse toewenste, kregen alle aanwezige lopers een rood T-shirt uitgereikt. Daarop stond de tekst:  Donderdag mijn Berg-etappe. De burgemeester hoopte, dat alle lopers deze in ieder geval op de donderdag zullen aantrekken, als het Vierdaagse legioen door de gemeente Berg en Dal trekt. Maar dit rodeT-shirt mag natuurlijk ook op andere dagen gedragen worden. zie de foto’s.