12 juli 2018

Vierdaagse T-shirts voor Berg en Dalse Vierdaagselopers

Ook dit jaar biedt de gemeente Berg en Dal alle deelnemers uit de gemeente een Vierdaagse t-shirt aan. Loopt u de Vierdaagse mee en komt u uit de gemeente Berg en Dal? Kom dan op zaterdag 14 juli van 16.00 tot 18.00 naar het gemeentehuis van Berg en Dal in Groesbeek. Daar biedt de gemeente alle inwoners die meedoen met de Nijmeegse Vierdaagse een t-shirt aan. De lopers zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Na de toespraak van de burgemeester ontvangen zij het nieuwe t-shirt van 2018. Om in aanmerking te komen voor het t-shirt:• Komt u zaterdag 14 juli van 16.00 uur tot 18.00 uur naar het gemeentehuis. • Hoeft u zich niet vooraf aan te melden. • Kunt u aantonen dat u in de gemeente Berg en Dal woont. • Laat u uw inschrijfkaart van de Vierdaagse zien. • Wij hopen veel van onze vierdaagse-lopers te ontmoeten op 14 juli.