23 juni 2018

Nieuwe paaltjes van Randwijckweg in Beek.

De paaltjes langs het fietspad op de van Randwijckweg in Beek zijn in de afgelopen periode diverse keren geraakt door passerende automobilisten en er is dan ook al veel ophef over geweest. Van alle kanten werd geroepen dat het de weg onveilig maakte en de hoop was er dan ook op gevestigd dat ze zouden verdwijnen. Maar onlangs heeft de gemeente Berg en Dal alle beschadigde paaltjes vervangen door nieuwe paaltjes en zo lijkt het er op dat er nooit iets tegenaan gezeten heeft. De hoop op verwijdering lijkt dan ook ver weg. Inmiddels is het eerste paaltje alweer beschadigd.

One Response to Nieuwe paaltjes van Randwijckweg in Beek.

  • De paaltjes leiden wel degelijk tot grotere verkeersveiligheid. De fietsers zijn beter beschermd en de snelheid vermindert. De paaltjes worden met name geraakt door vrachtwagens, die ter plaatse niet mogen rijden en door automobilisten die niet goed op de rijbaan blijven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.