20 juni 2018

Cheque Rabobank voor Switsch’87.

Maandag 11 juni kwam Robert Kuster in Millingen aan de Rijn, namens de Rabobank Rijk van Nijmegen een cheque overhandigen van de Rabobank Clubkas Campagne aan Switch’87. Anne mocht namens Switch ’87 de cheque met een bedrag van 634,81 euro in ontvangst nemen. Een geweldig mooie opbrengst dat ten goede komt aan het verder ontwikkelen van het technisch jeugdplan. Hierna werd er een gezamenlijke foto werd gemaakt met de aanwezige aspiranten, Robert en Dorine & Brigitte, die aan de slag gaan met het jeugdplan. De pr-commissie en het bestuur van Switch zijn iedereen die op Switch ’87 gestemd heeft, dankbaar. Natuurlijk bedankten ze ook de Rabobank die middels de Clubkas Campagne deze bijzondere manier van sponsoring mogelijk heeft gemaakt. Foto: Arrianne Kersten