8 juni 2018

Ervaringstheater midden in de stal in Persingen

15 en 16 juni wordt de koeienstal van de familie Kroes in Persingen wederom het toneel van een bijzondere voorstelling. ‘Iemand die me vasthoudt’ is een wonderlijk schouwspel vol geheimzinnigheden. Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni wordt er een reprise gespeeld van de voorstelling ‘Iemand die me vasthoudt’. Het stuk vindt op een bijzondere locatie plaats: in de koeienstal van de familie Kroes in Persingen (landgoed Buitengast)  . Onder leiding van regisseur Rik Luijmes spelen twaalf acteurs een even geheimzinnig als wonderlijk toneelstuk over een kleine werkgemeenschap. De voorstelling gaat over samenleven, machtsmisbruik, wegkijken, religie en het verlangen om af en toe even vastgehouden te worden. ‘Iemand die me vasthoudt’ is speciaal voor de stal van boer Kroes gemaakt. Het stuk wordt letterlijk naast de koeien gespeeld. De kaarten voor het toneelstuk kosten op vrijdag slechts 5 euro. Op zaterdag wordt er voor de aanvang een vegetarisch driegangendiner geserveerd. De prijs van de maaltijd én de voorstelling is 17,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.delindenberg.com. Aanvang vrijdag 20.00 uur.