4 juni 2018

Nog plek voor 10 organisaties op Doemarkt in Beek

In de gemeente Berg en Dal is veel te beleven. Dat is te zien tijdens de ‘Doe Markt’, in Beek op de Rijksstraatweg t.h.v. Café Sous les Eglises, zondag 1 juli. Organisaties, verenigingen en initiatieven uit de gemeente laten daar zien wat ze te bieden hebben. Ook is er ruimte voor muzikale, sportieve en dansoptredens. Tijdens de Doe! Markt kunnen inwoners geïnspireerd raken door de verschillende vrijwilligersplekken die er in de gemeente zijn (en zich inschrijven bij een organisatie of initiatief). …kunnen organisaties, clubs en initiatieven zich laten zien aan bezoekers en eventueel zelfs leden werven! …kunnen organisaties en bewoners ongedwongen netwerken. Bent u nog op zoek naar vrijwilligers of leden? Of wilt u graag uw organisatie laten zien op de ‘Doe! Markt’? Dat kan! De ‘Doe! Markt’ is nog op zoek naar organisaties, clubs en initiatieven die een kraam willen bemensen. Stuur een e-mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl om uw organisatie op te geven. De  organisatie van de ‘Doe! markt’ is in handen van Forte Welzijn en de gemeente Berg en Dal. Er wordt samengewerkt met de organisatoren van de Beekse Zomerfeesten. Op de Doemarkt kun je terecht voor informatie, vraag & aanbod vrijwilligerswerk, ledenwerving e.d.