28 mei 2018

Verhalenverteller in de Bibliotheek Leuth

Luisteren naar eigenwijze sprookjes van Koning Kluns? Op 11 juni van 16.00 tot 17.30 uur komt verhalenverteller Paul Groos in Bibliotheek Leuth op bezoek. De sprookjes zijn ideaal voor kinderen die niet stil kunnen zitten, want iedereen kan actief meedoen. Kom gratis luisteren en ga daarna zelf met de sprookjes aan de slag! Verkleden, naspelen, kleuren of zelf verhalen verzinnen, het kan allemaal tijdens deze verhalenworkshop. Meld je kinderen vooraf aan in de Bibliotheek Leuth (te vinden in het Kulturhus) of mail naar leuth@obgz.nl. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Op zoek naar meer mooie verhalen? De bibliotheek barst van de leuke prentenboeken en boeken voor de allerjongsten. Tips voor kinderen van 0 tot 6 jaar vind je op obgz.nl/voorleestips, want kinderen zijn nooit te klein voor een mooi verhaal. Voorlezen is bovendien niet alleen gezellig, maar ook van groot belang voor de taalontwikkeling en inlevingsvermogen van jonge kinderen. Voor leuke jeugdactiviteiten is er de jeugdagenda van de bibliotheken in de regio obgz.nl/agenda-jeugd of vraag ernaar in jouw bibliotheek.