27 mei 2018

Kaloramamars 2018.

Dit weekend was het weer Kaloramamars. De start en finish waren in het Kulturhus te Beek. Het was al weer de 80e editie.  De organisatie had deze keer op veel wandelaars gerekend, omdat het een jubileummars was, maar het aantal deelnemers bleef bij de 2000 steken. Dat was een beetje een tegenvaller omdat er vorig jaar toch nog meer mensen hadden meegelopen, maar toch was de organisatie tevreden.  De organisatie had ook deze keer weer haar uiterste best gedaan om alles zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Bij Kalorama in Beek werden de lopers onthaald met muziek van het Tamboer en Lyra korps van de Politie Gelderland-Zuid, alsmede het huisorkest van Kalorama, Sjoeng, gevolgd  door een optreden van KNA uit Beek.  De opbrengst van de tocht komt ten goede aan de bewoners van Stichting Kalorama. In de afgelopen jaren zijn er al vele projecten gerealiseerd dankzij de lopers. De organisatie kijkt terug op een geslaagd en zonnig wandelweekend.