15 mei 2018

BOWLEN, SPORT VOOR 50+ M/V

Donderdag 17 mei 14.00 uur beginnen we aan de laatste vier competitiewedstrijden van het seizoen 2017-2018 . Een prima gelegenheid voor mannen en vrouwen van 50+ om te komen kennismaken met deze prachtige en vooral plezierige sport. Graag hebben we nieuwe spelers en speelsters erbij, zodat we in het nieuwe seizoen alle teams volledig bezet hebben. Wij spelen in teams van 5, mannen en vrouwen door elkaar. Neem je man mee (of neem je vrouw mee) en kom gezellig bowlen met (bijna 100) andere senioren. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Je betaalt € 7,00 per middag en krijgt een gratis kopje koffie erbij. Het gaat er niet om of je goed bent in bowlen, maar het gaat erom of je het leuk vindt. Bij ons spelen hele goede bowlers gezellig samen met en tegen de minder goede bowlers. En je maakt weer nieuw contact met oude bekenden, want onze spelers en speelsters komen uit heel Nijmegen en omgeving. Iedereen mag het eerst uitproberen. Kom kijken en je kan direct mee DOEN. Jullie zijn van harte welkom in Olround bowlen, eten en drinken, Heijendaalseweg Nijmegen. Iedere donderdagmiddag van 14 tot 16 uur. Annemarie Egbertzen annemarie.egbertzen2@gmail.com of bel 0243554406 Joop Peeters

Ook tijdens de zomervakantie kan worden gebowld. In Olround vindt dan de 50+ zomerleague plaats, een individuele competitie met leuke prijzen. Nieuwe spelers en speelsters en de competitiespelers kunnen hieraan meedoen. De kosten zijn eveneens 7 euro per middag. Kom op donderdag 17 mei naar Olround om mee te spelen en je krijgt dan tegelijkertijd alle informatie over deze leuke middag voor 50+- ers.  Wil je al eerder meer weten over deze middag of over deze sport, dan kun je terecht bij:

Annemarie Egbertzen annemarie.egbertzen2@gmail.com of bel 0243554406 Joop Peeters