1 mei 2018

Zonnetreintje weer actief in de Ooijpolder.

Het zonnetreintje van de  stichting “van Steen en Natuur” uit de gemeente Berg en Dal zal vanaf zondag 6 mei weer gaan rijden door de Ooijpolder en landstreek de Duffelt. De afgelopen maanden reed het treintje ook regelmatig door de polder, maar dat was met gezelschappen, welke vooraf waren afgesproken. Aangedreven door zonne-energie rijden de fluisterstille treintjes langs restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen in de Ooijpolder. Tot oktober vertrekt de zonnetrein elke zondag om 12.00 uur vanaf hotel Spijker aan de Rijksstraatweg  in Beek. Kaartjes zijn voor 5 Euro te koop bij de receptie van het hotel.  Kinderen  (tot 12 jaar) betalen 3 euro. Buiten de dienstregeling rijdt de zonnetrein het hele jaar ook voor groepen. Voor informatie of boeking kunt u contact opnemen met tel. 06-55370089) of mail naar info@steenennatuur.nl.  www.steenennatuur.nl