17 april 2018

Voorjaarsconcert Ooijse Toekomst, Politiekapel en UNA.

Op zondag 22 april houdt muziekvereniging “Ooijse toekomst” haar voorjaarsconcert. Deze keer nodigen zij 2 zusterverenigingen uit. Politiekapel Gelderland-Zuid en muziekvereniging UNA Kekerdom. Het concert begint om 11.30 uur in dorpshuis “de Sprong” in Ooij. Entree is gratis.  Ooijse Toekomst treedt als eerste op met vlot in het gehoor liggende muziek. Daarna brengt UNA een swingend repertoire. De Politiekapel – orkest en tamboerkorps – sluit het concert af.

Concert op zondag 22 april in Dorpshuis de Sprong
Voor liefhebbers van harmonie-fanfare- en brassband muziek valt er op zondag 22 april volop te genieten in dorpshuis de Sprong in Ooij. Er zullen maar liefst 3 orkesten optreden met ieder hun eigen karakter.
Muziekvereniging Ooijse Toekomst zal als eerste optreden met een gevarieerd repertoire, met klassieke muziek, maar vooral vlot in het gehoor liggende muziek, zoals filmmuziek en jazz.
Daarna zal fanfare UNA uit Kekerdom het overnemen met het van hen bekende swingende repertoire, waarbij u beslist niet stil zult kunnen blijven zitten.
Vervolgens zullen optreden: het harmonie- orkest en het tamboer- en lyracorps van Politiekapel Gelderland-Zuid. Ook de Politiekapel zal een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Het repertoire van het harmonie- orkest van de Politiekapel bevat o.a.: concertmarsen , filmmuziek , muziek geïnspireerd door diverse landen ( b.v Rusland, Ierland en de V.S.)en muziek met een politietintje, zoals van Derrick en Les Gendarmes de St Tropez. Het repertoire van het tamboer- en lyrakorps bevat een variëteit aan slagwerkstukken
Aanvang concert: 11.30 uur
De toegang is gratis