13 april 2018

Informatieavonden zwerfafval opruimen in gemeente Berg en Dal

Samen houden we onze gemeente schoon. Helpt u ook mee? Inwoners van de gemeente Berg en Dal wonen in een van de mooiste gemeenten van Nederland. Helaas raakt deze omgeving steeds meer vervuilt met zwerfafval. Hier willen de gemeente Berg en Dal samen met inwoners iets aan doen. Op 28 februari organiseerden ze samen de eerste informatieavond over zwerfafval opruimen. Na het succes van deze informatieavond is er ook op woensdag 18 en woensdag 25 april een informatieavond. Komt u ook?  Tijdens de informatieavond leren geïnteresseerden meer over zwerfafval en de gevolgen hiervan. Ook delen ervaren vrijwilligers hun ervaring. Het schoon en mooi houden van de omgeving kan bijvoorbeeld als Vrijwilliger van Wijkhelden. De gemeente Berg en Dal en Dar maken het vrijwilligers graag zo makkelijk mogelijk. Als Wijkheld krijgen zij bijvoorbeeld materiaal om zwerfafval mee op te ruimen. Informatieavond 18 april. Locatie: Café zaal Ton Oomen, Reestraat 4, in Groesbeek. Start: 19.30 uur (zaal open: 19.15 uur). Informatieavond 25 april. Locatie: Horecabedrijf De Vink, Koningin Julianalaan 20, in Ooij. Start: 19.30 uur (zaal open: 19.15 uur). Voor meer informatie: www.wijk-helden.nl. Voor vragen: klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via info@dar.nl.