12 april 2018

Vrijwilligerswerk Berg en Dal: Onder de bomen zoekt maatjes

Vrijwilligerswerk in Berg en Dal: Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Zo worden er mensen gezocht om iets voor ouderen te betekenen, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een voetbalteam te coachen. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst. De Vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht is: Onder de bomen (op Dekkerswald) zoekt maatjes. Onder de Bomen wil mensen met een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische achtergrond ondersteunen zo zelfstandig mogelijk te (blijven) leven. Ik ben op zoek naar een gezellig maatje die met mij leuke activiteiten wil ondernemen. Mijn sociale netwerk is klein en ik ga niet zo snel alleen op pad, daarom zou ik graag met een maatje leuke dingen doen. Ik ben een gezellige 42 jarige vrouw. Ik ben creatief, heb veel humor en ik ben op zoek naar een maatje. Ik zou graag met een maatje verschillende activiteiten ondernemen zoals: – winkelen, – zwemmen, – terrasje pakken, – wandelen, – dagje pretpark.  Contactpersoon: Narda de Vries, Telefoonnummer: 06-246470113, E-mail: nardadevries@onderdebomen.nl  Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal.