11 april 2018

Sint Martinusschool winnaar schoolvoetbal meisjes Rayon ’t Laag

Op woensdag (11 april) was het deze keer aan de meisjes om weer te strijden om de beker voor winnaar van het schoolvoetbal toernooi Rayon ’t Laag. Op de sportvelden van VVLK te Leuth werd er door 12 teams van 5 verschillende scholen gestreden voor de prijzen. Ook werd er dit jaar weer gelet op fair play. Hier werd per wedstrijd naar gekeken en uiteindelijk ging de school Sint Laurentius uit Kekerdom er met de prijs vandoor. Dit werd beoordeelt door de scheidsrechters en de organisatie. In de poulefases bleef het tot de laatste wedstrijden spannend. Uiteindelijk ging uit poule A Sint Martinus 2 door naar de finale. Uit poule B werd er duidelijk dat biezenkamp 2 het op ging nemen tegen Martinus 2 in de finale. In deze finale was het erg spannend het ging over en weer. De enige goal die is gemaakt was door middel van een penalty hieruit werd gescoord door Sint Martinus 2. De 1-0 eindstand was dan uiteindelijk wel genoeg om de eerste prijs in ontvangst te nemen. De organisatie wilt alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor de fantastische dag. Op de Facebookpagina van Schoolvoetbal ’t Laag vind u meer informatie met betrekking rondom het toernooi. Tevens kunt u daar ook de foto’s en video’s vinden die deze dag zijn gemaakt. De organisatie wenst Sint Martinus veel succes in de volgende ronde van het Schoolvoetbal! In deze ronde zal de school het opnemen tegen alle overige winnaars die binnen de stichting vallen. Dit toernooi zal gehouden worden op woensdag 9 mei op de sportvelden van Blauw Wit in Nijmegen. zie de foto’s deel 1;  de wedstrijd deel 1; de wedstrijd deel 2