8 april 2018

Voetbalinstuif in Millingen aan de Rijn in de meivakantie

VAM Football & Friends van SC Millingen organiseert woensdag 2 mei 2018 Voetbalinstuif op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn. Jullie zijn uitgenodigd door VAM Football & Friends om in de Meivakantie, onder toezicht en begeleiding van onze trainers, op de voetbalvelden van SC Millingen lekker te komen voetballen. Wil je graag meedoen? Leden van SC Millingen en vooral niet-leden, alle jongens en alle meisjes zijn welkom. Neem rustig je vriendje of vriendinnetje mee, is toch leuk. Het programma is van 9.00 uur tot 12.00 uur! Deelname is helemaal gratis, maar wel aanmelden vóór vrijdag 27 april via mail
vam-football-and-friends@scmillingen.nl Geef hierbij aan, hoe oud je bent en als je voetbalt in welk team je zit. Hopelijk tot dan! De organisatie: VAM Football & Friends van SC Millingen