6 april 2018

Sponsorloop op de Biezenkamp in Beek brengt 1800 Euro op.

Donderdagmorgen renden de leerlingen van de groepen 7A en 7B van basisschool de Biezenkamp in Beek fanatiek de grote rondes rond hun school. Dat deden ze om geld bij elkaar te verzamelen voor hun werkweek in het Woldhuis, een jaarlijks terugkerend festijn. De leerlingen van de school gaan al  30 jaar naar het Woldhuis. Winnaars van de jongens waren Tim van groep 7A ( 11 rondjes) en Rumo van groep 7B (12 rondjes).  Bij de meisjes waren dit Sjenna van groep 7A (10 rondjes)  en Luna van groep 7B (met 12 rondjes) . Elke leerling kon 10 rondjes lopen en een aantal liepen zelfs meer. Langs de route stonden de andere leerlingen van de school, samen met ouders, opa’s en oma’s de lopers in de snerpende kou aan te moedigen. De leerlingen van de groepen 7 hebben binnenkort een veldwerkweek in het Woldhuis.  Ooit was voormalig schoolhoofd Theo van Rheen de grondlegger van dit project bij de Biezenkamp. De opbrengst van de sponsorloop van deze keer bedraagt ruim € 1800,-